All Souls All Mates

Allsoulsallmates

Op zaterdagavond 29 oktober is er weer de kaarsenactie All Souls All Mates, georganiseerd door De Drie Ranken. Iedereen is welkom, ook als je geen binding hebt met De Drie Ranken.

All Souls All Mates begint om 19:00 uur met het LichtUur, een tedere bijeenkomst in De Drie Ranken met zang, film en poëzie. Het thema is: ‘Wie gemist wordt, blijft’.
Wil je alleen naar de kaarsjes? Dat kan: om 20.00 uur, in de mooie gemeenschapstuin van De Drie Ranken, worden duizenden kaarsjes aangestoken. Een karwei dat met hulp van vele wijkbewoners geen karwei blijkt te zijn, maar een mooie happening!  Er is livemuziek en een café om elkaar te ontmoeten. Naast de kaarsjes zijn er diverse andere activiteiten die erop zijn gericht om verbondenheid met elkaar te ervaren (bijvoorbeeld: een vijver, een spiegeltent, de HemelDichter). Al deze activiteiten nodigen uit om te delen wat leeft aan verdriet en goede herinneringen aan mensen die je, op welke manier dan ook, uit het oog verloren bent. Om 21.00 uur is de kaarsenactie afgelopen.

Als je dat fijn vindt, kun je namen doorgeven van mensen die je (uit het oog) verloren bent en die je dierbaar zijn. Dit kun je doen tijdens de kaarsenactie, maar ook op de Gedachtenispagina op deze website. Klik daarvoor op: Gedachtenispagina.

In de gedachtenisviering op de aansluitende zondag wordt aandacht besteed aan de mensen uit de geloofsgemeenschap die het afgelopen jaar overleden zijn.

Beelden van vorige jaren:

P1020254

P1020270

P1020280

 

 

P1020265

P1020272

P1020285