Oud ijzer actie

In samenwerking met de firma Van Gerrevink gaan we vanuit De Drie Ranken een oud ijzeractie op zetten om onze oecumenische Wijkkas te spekken.

1 x per kwartaal wordt er een container voor de kerk geplaatst.
Op de dag van inname staat de oud-ijzer container bij de kerk, op het hoekje ter hoogte van de jeugdruimte. Vanaf 09.00 uur kunt u terecht om allerlei metalen voorwerpen te brengen. De ‘aannemers’ zullen het tot 13.00 uur van u aanpakken.

Kijk in de evenementenkalender wanneer de eerstvolgende actie weer plaatsvindt.

Het bekende rijtje voorwerpen is het volgende: radiatoren, wasmachines, spiralen, pannen, kabels, gereedschappen (als ze niet naar ‘Gered Gereedschap’ kunnen) schroeven, spijkers, bouten, moeren, elektronica, bestek, kranen, deurbeslag, gordijnrails, fietsen etc.

Graag zoveel mogelijk metalen waar geen hout, kunststof of andere materialen aan vastzitten. Verder is koper en aluminium heel welkom. We nemen geen beeldschermen, koelkasten, diepvriezers en printers aan. Dat kost alleen maar geld. Deze spullen kunt u kosteloos bij de Kringloop afgeven. Ziet u geen mogelijk om het te brengen, dan zoeken we zo mogelijk een oplossing en proberen we het op vrijdag 4 juni bij u op te halen (wel onder voorbehoud).

Jan Kuiper, tel. 06 – 225 821 27, e-mail: oudijzer@3ranken.nl.

Onderaan dit bericht staat een link naar een document met meer voorbeelden, want we hebben vaak meer metaal in en om het huis dan we ons realiseren. Metaal heeft momenteel best een hoge waarde. Met uw “metaal”afval kunnen we de financiële positie van onze geloofsgemeenschap weer een stukje verbeteren. Komt u ons helpen de container vol te krijgen?

Kunt u niet wachten tot de volgende actie? Dan mag u altijd uw oude ijzer bij Van Gerrevink inleveren, onder vermelding van De Drie Ranken. Dan wordt het automatisch bij de opbrengst van de oud-ijzeractie op gezet.
Van Gerrevink is gevestigd aan de St. Maarten 2, vlak bij de milieustraat van Circulus.

Contact gegevens:  oudijzer@3ranken.nl