Oliebollenactie

De oliebollenactie is een jaarlijks terugkerende actie, die al 28 keer is gehouden. Er worden ongeveer 8.000 oliebollen en 2.000 appelbeignets gebakken. Met bijna 100 medewerkers is de actie al jarenlang een succes: het zorgt voor verbinding tussen alle medewerkers en het levert ook nog geld op. De oliebollen en appelbeignets worden gebakken en verkocht bij de Drie Ranken.

Goede doelen

De opbrengst gaat naar een diaconaal doel en/of een doel van onze eigen kerk De Drie Ranken. Dit jaar is een deel van de opbrengst naar het project “Eco Brixs”. Daarnaast bakken we bijna 2000 oliebollen voor de klanten van de voedselbank. 

Komende actie

Helaas kon de actie de afgelopen 2 jaar door Corona niet doorgaan.
Komend jaar hopen we dat de actie weer door kan gaan en zal de actie voor het eerst in en naast onze nieuwe kerk plaatsvinden.

Aanmelden

Wil je meehelpen? Vanaf november worden alle oud-medewerkers benaderd of ze weer mee willen doen. Ook kun je opgeven door een mail te sturen naar oliebollen@3ranken.nl waarin je aangeeft wat je zou willen doen en op welk tijdstip. Wij gaan dan vervolgens proberen hiermee een goede planning te maken.
Klik hier voor een overzicht van de activiteiten waarvoor u zich kunt aanmelden.

Oliebollen kopen

Via de website kun je oliebollen en appelbeignets bestellen door het bestelformulier in te vullen.

Contact

De actie wordt gecoördineerd door de oliebollencommissie, bestaande uit de volgende leden: Bert Wolters,  Peter Hoffer, Tijs Winkels en Cees van der Eems. De commissie is te bereiken via oliebollen@3ranken.nl