Geloofsgemeenschap De Drie Ranken – Wijkgemeente in Apeldoorn

Veiling

Drie Ranken Logo
 1. Huidig bod: € 180,-

  Mail een bod

  Voorstelling Charlotte Glorie ten bate van Musical De Drie Ranken

  charlotte1Eind maart wordt in De Drie Ranken de musical “Vuurkracht”opgevoerd. Dit is een geheel eigen productie en aan de totstandkoming werken meer dan honderd mensen mee, van jong tot oud. Dit megaproject versterkt de onderlinge verbondenheid binnen de gemeenschap en is daarom enorm waardevol. Uiteraard is er geld nodig om uiteindelijk 700 toeschouwers van deze musical te kunnen laten genieten.

  Als unieke actie geeft Charlotte Glorie, één van de schrijvers van “Vuurkracht”, een onvergetelijk kleinkunst-optreden voor de hoogste bieder.

  Charlotte brengt graag voor uw vereniging, instelling of organisatie haar programma “Geen probleem”, bestaande uit luister- liederen en conferences. Zij maakt ons deelgenoot van wat haar echt raakt. Deze reflectie op haar passies, twijfels en eigenaardigheden leidt tot zeer uiteenlopende bespiegelingen over thema’s die groter zijn dan zijzelf. Het tragikomische verhaal van een overspannen schooljuf, een aangrijpend gedicht over ouder worden, een ondeugend lied over de vrienden van haar zoon en een absurdistische en tegelijk bijtende song over de toekomst van de zorg wisselen elkaar af. Charlotte Glorie schrijft alle teksten en melodieën zelf en begeleidt zichzelf aan de piano. Haar teksten zitten vol woordspelingen en onverwachte wendingen, vol humor en bewogenheid. De muziek van haar liederen klinkt verrassend en ligt tegelijk goed in het gehoor.

  charlotte2Wilt u de mensen van uw vereniging, instelling of organisatie een unieke middag of avond bezorgen met de voorstelling “Geen probleem”?
  Draagt u de Drie Ranken een warm hart toe? Dan is dit uw kans!
  Breng een bod van minimaal 150 euro uit en als u de hoogste bieder bent, komt Charlotte Glorie naar u toe. Uiteraard komt de opbrengst geheel ten goede aan de musical “Vuurkracht”.

  Stuur een mailtje met uw bod vóór
  1 februari naar: info@charlotteglorie.nl of naar: musical@3ranken.nl

  Tot ziens!