Vrijwilligersavond 31 mei

Op woensdag 31 mei 2023 van 19.30 tot 22.00 uur is er weer een vrijwilligersavond, met een mooi en gevarieerd programma, onderlinge ontmoeting en veel gezelligheid en natuurlijk een lekker hapje en drankje. Dus noteer deze datum alvast in je agenda! Alle vrijwilligers die in onze geloofsgemeenschap actief zijn, worden hiervoor van harte uitgenodigd! Het maakt niet uit op welke manier, hoeveel tijd, op welke plek, in welke taak of functie je actief bent. Voor ons is iedere vrijwilliger van belang! 
 
Voor onze voorbereiding is het fijn om te weten hoeveel gasten wij op die avond kunnen verwachten. Dus graag opgeven via scribaat@3ranken.nl of op de intekenlijst op de tafel in de Ontmoeting.
 
Deze avond treedt Charlotte Glorie voor ons op. We kennen haar als lid van onze geloofsgemeenschap en ook als lid van het thema-koor Pur Sang, maar zij treedt, naast haar werk als braille-trainer bij Visio, ook al sinds 1990 op als professioneel kleinkunstenares. Zij verzorgt jaarlijks meer dan 60 cabaretvoorstellingen-op-maat, met luisterliederen en sketches. Dat doet ze voor zeer uiteenlopende publieksgroepen in verenigingsgebouwen, zorginstellingen, congrescentra, kerken en kleine theaters. Zij schrijft al haar sketches en liedjes zelf en begeleidt zichzelf op vleugel, piano of keyboard. Alles wat haar raakt, kan voor haar aanleiding zijn voor het schrijven van een tekst. Voor meer informatie zie www.charlotteglorie.nl. Wij omlijsten deze avond graag met een gezellig en lekker hapje en drankje. 
 
U/Jij bent er toch ook bij?! Van harte welkom!!