Koor Pur Sang

pur sang

Pur Sang is een oecumenisch themakoor met als thuisbasis De Drie Ranken in De Maten.

Pur Sang verzorgt samen met RK- en PKN-pastores op jaarbasis ongeveer tien thematische vieringen, soms ook buiten De Drie Ranken. Naast eigen liederen worden daarbij ook eigentijdse teksten en/of vormen gebruikt die door leden van Pur Sang zelf zijn geschreven en bedacht. Het repertoire bestaat vooral uit moderne, meerstemmige Nederlandstalige liederen. Het koor heeft ruim 35 leden en wordt begeleid door een pianiste en een fluitiste.

Repetitie en aanmelding: Belangstellenden zijn van harte welkom om in ons koor mee te zingen. Wij repeteren elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Drie Ranken. Kom gerust langs om een keer te luisteren of dit iets voor u is! Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we wederzijds iets voor elkaar kunnen betekenen.

Informatie en contact: Voor nadere informatie kan je een email sturen aan themakoorpursang@gmail.com onder vermelding van een telefoonnummer, zodat een van de bestuursleden of onze dirigent Douwe de Jong contact met je op kan nemen. Je kan ook rechtstreeks bellen of op een andere manier contact opnemen met Berend van de Sande 06-51759889 (voorzitter), Marianne Hartgers 055-3603794, of Piet Mooren 06-52030119.