Koren

Con Passione

Con Passione is een kleinkoor van geoefende zangers dat met kerkelijke muziek mede invulling geeft aan vieringen.
De Drie Ranken is onze thuisplaats waar we ongeveer 4 keer per jaar in een viering zingen.

Daarnaast zingen we bijvoorbeeld ook in de Onze Lieve Vrouwekerk of op andere plekken in een viering. In maart 2022 hebben we ons eerste concert gegeven rond de ‘Via crucis’ van Liszt. Ons repertoire bestaat uit kerkelijke muziek van alle tijden en verschillende windstreken. We repeteren tweewekelijks op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur, onder leiding van Ronald van Drunen.
Voor informatie of vragen kun je mailen naar conpassione@3ranken.nl

Pur Sang

Pur Sang is een oecumenisch themakoor met als thuisbasis De Drie Ranken in De Maten en verzorgt samen met RK- en PKN-pastores op jaarbasis ongeveer tien thematische vieringen, soms ook buiten De Drie Ranken.

Naast eigen liederen worden daarbij ook eigentijdse teksten en/of vormen gebruikt die door leden van Pur Sang zelf zijn geschreven en bedacht. Het repertoire bestaat vooral uit moderne, meerstemmige Nederlandstalige liederen. Het koor heeft ruim 40 leden en wordt begeleid door een pianiste en, zo nu en dan, door een fluitiste.

Repetitie en aanmelding
Belangstellenden zijn van harte welkom om in ons koor mee te zingen. Wij repeteren elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Drie Ranken. Kom gerust langs om een keer te luisteren of dit iets voor je is! Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of we wederzijds iets voor elkaar kunnen betekenen.

Informatie en contact
Voor nadere informatie kun je een e-mail sturen naar themakoorpursang@gmail.com onder vermelding van een telefoonnummer, zodat een van de bestuursleden of onze dirigent Douwe de Jong contact met je op kan nemen. Je kunt ook rechtstreeks bellen of op een andere manier contact opnemen met Berend van de Sande 06-51 75 98 89 (voorzitter), Marianne Hartgers 055-360 37 94, of Piet Mooren 06-52 03 01 19.