Geloofsgemeenschap De Drie Ranken – Wijkgemeente in Apeldoorn

Vernieuwbouw

Drie Ranken Logo
 1. Namen zalen De Drie Ranken

  De ruimtes in De Drie Ranken hebben namen gekregen die raken aan het (algemene) gebruik ervan door de geloofsgemeenschap. Ze zijn ingedeeld in afdelingen, die we ‘geloof’, ‘hoop’ en ‘liefde’ noemen en verwijzen daarmee naar de drieslag in het raam van de kerk, symbool van onze geloofsgemeenschap. De indeling is niet alleen gericht op gebruik […]

  LEES MEER
 2. Namen voor zaalruimtes gezocht!

  Binnenkort wordt de naam ‘De Drie Ranken’ weer op de buitengevel van de kerk geplaatst. Om technische redenen heeft dit meer tijd gekost dan gedacht. Maar waarom hebben de zalen in de kerk eigenlijk geen naam? In de laatste aflevering van De Kerk Draait Door vraagt Thijs Vernieuwkerk zich dit ook af. En hij heeft […]

  LEES MEER
 3. Doneer planten voor de tuin

  Een van de laatste grote projecten in en om De Drie Ranken is de inrichting van het voorterrein. De kerkenraad heeft inmiddels ingestemd met het gezamenlijk ontwerp van Eelco Koppelaar, Ed van Gent en Jennie Schut. In januari wordt begonnen met de aanleg.

  LEES MEER
 4. Liturgisch meubilair geplaatst

  Vandaag werd het nieuwe liturgisch meubilair geplaatst. Het zal nog wel even duren voordat we het kunnen zien, maar gelukkig was Hans Jacobs aanwezig om een foto-filmpje te maken.

  LEES MEER
 5. Kunstwerk ‘Vuur’ in patio

  Vandaag werd het glaskunstwerk ‘Vuur’ van kunstenares Annemiek Punt in de binnentuin geplaatst. Met dit kunstwerk zijn alle elementen nu in de binnentuin vertegenwoordigd. We kunnen er op deze manier al van genieten. De officiële onthulling volgt op een later tijdstip.

  LEES MEER
 6. Happy Hour 30 juni – jeugdruimte

  Tijdens de laatste Happy Hour van dit seizoen was één van de onderwerpen de inrichting van de jeugdruimte. Bijgaande presentatie geeft een beeld van de inrichting, kleurgebruik en flexibiliteit van deze ruimte. Download hier de presentatie.

  LEES MEER