Een ondernemende, gastvrije en communicatief vaardige koster-beheerder! (m/v/x)

Dát is, wat de geloofsgemeenschap De Drie Ranken, in de wijk De Maten in Apeldoorn, zoekt! Misschien ben jij die professionele koster-beheerder wel. Dus reageer!! Het is geen bezwaar dat je al met pensioen bent of daartegenaan zit.

Het is een functie voor 16 uur per week, per 1 januari 2023 of zoveel eerder als mogelijk. Je werkt in De Drie Ranken, maar komt in dienst van de Protestantse Gemeente Apeldoorn (PGA), (eerst) in een tijdelijk dienstverband. De aard van de functie neemt met zich mee dat jij je werktijden flexibel in kunt zetten, ook in avonden en weekenden. Je baan is héél veelzijdig, boeiend en afwisselend. Je hebt binnen het gebouw van De Drie Ranken een eigen kantoor-werkplek, gelegen aan de centrale hal (De Ontmoeting). Beloning vindt plaats in schaal 7 (maximaal € 3.114,91 bruto per maand bij fulltime dienstverband), met 8% vakantietoeslag en een 13e maand. Woonwerk-vergoeding is € 0,19 per km.
In de volledige vacaturetekst vind je alle bijzonderheden, ook waar je informatie kunt krijgen en waar jij je sollicitatie aan kunt richten. En in de Functie- taakomschrijving koster-beheerder De Drie Ranken Apeldoorn vind je een uitgebreide beschrijving van de context van je baan, je taakgebieden, je verantwoordelijkheden, de functie-eisen en de kaders voor je werk. De arbeidsvoorwaardenregeling kerkelijk medewerkers PKN 2022.0701 is van toepassing.