Geloofsgemeenschap De Drie Ranken – Wijkgemeente in Apeldoorn

Reparatie Café

Drie Ranken Logo
 1. Reparatie Café  ‘De Drie Ranken’

  Na lange afwezigheid gaat dinsdag 19 oktober het ReparatieCafé van 09.30 – 11.30 uur weer open. Graag uiterlijk maandagochtend 18 oktober per mail aanmelden bij Dick van Leeuwen, ixlion@gmail.com of telefonisch bij Fred van Dommelen tel. 541 55 46. Graag in de mail aangeven om welk apparaat het gaat, wat het probleem is en uw telefoonnummer. U krijgt z.s.m. bericht of we u, gezien de beperkte mogelijkheden, kunnen ontvangen. Mochten we helemaal vol zitten dan doen we ons best naar een passende oplossing te zoeken. Als u even moet wachten tijdens de reparatie; er is koffie tegen een geringe vergoeding. Voor het repareren van stofzuigers raden wij u aan naar Foenix aan de Vlijtseweg 136 te gaan. Daar is een gespecialiseerde reparateur aanwezig.

  In De Drie Ranken, Eglantierlaan 202, startte op 18 maart 2014 een reparatie café.
  Dit café is geopend op de derde dinsdag van de maand, van 09.30- 11.30 uurIn de maanden juli en augustus zijn we op vakantie.

  Ieder is van harte welkom om met kapotte huishoudelijke artikelen en/of huisraad naar dit café te komen. Een paar technisch onderlegde vrijwilligers zijn dan aanwezig om te bezien of het artikel te repareren is.

  Onder huishoudelijke artikelen kunt u (bijvoorbeeld) denken aan:
  Koffiezetapparaat, schemerlamp, mixer, computer, radio, scheerapparaat enz…
  Kleine reparaties worden zo mogelijk ter plekke uitgevoerd. Voor grotere reparaties wordt een oplossing gezocht.

  De adviezen en eenvoudige reparaties zijn gratis. Dit geldt ook het eventueel gebruik van klein materiaal. Moeten er nieuwe onderdelen worden aangeschaft dan zal er een afweging gemaakt moeten worden tussen nut en kosten. In principe zal dan wel zelf betaald moeten worden.

  Er staat een bus voor een vrijwillige donatie om kosten te bestrijden.

  Er is op deze ochtenden ook een kopje koffie en/of thee verkrijgbaar tegen een geringe vergoeding.
  Het is niet de bedoeling om met koelkast en/of wasmachine te komen. Neem bij defect witgoed contact op met de coördinator of kom in het café voor raad. Mogelijk dat iemand even bij u aan kan komen.

  Voor de goede orde: het Reparatie Café is een vrijwilligers initiatief vanuit De Drie Ranken. Zij doen hun best maar er kan dus geen garantie worden gegeven, noch zijn de vrijwilligers aansprakelijk voor mogelijk terugkerende of nieuwe defecten aan de apparatuur.

  namens het Reparatie Café,
  Fred van Dommelen (coördinator)
  Tel. 055-5415546
  reparatiecafe@3ranken.nl