Geloofsgemeenschap De Drie Ranken – Wijkgemeente in Apeldoorn

Drie Ranken Logo
  1. Paaschallenge: QR-codetocht door de Maten

    Vanaf woensdag 31 maart tot en met woensdag 7 april kan je de QR-code Paaschallenge lopen. Ga je mee door de straten van de Maten? Je kruipt in de huid van een personage en beleeft zo de weg naar Jeruzalem. Onderweg kom je vragen en puzzels tegen, waaruit duidelijk wordt waar jij (jou personage) mee worstelt. 

    Het is een coronaproof spel, waaraan je in tweetallen of met je huishouden mee kan doen. Je kan de route op je eigen tijd lopen; een wandeling van 1-1.5 uur met de Drie Ranken als begin en eindpunt.Aanmelden? Via https://calendly.com/paaschallenge3ranken/2021 kan je een starttijd reserveren, dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk de route lopen. Het startpunt is de ingang van De Drie Ranken aan het Violierenplein. Hier vind je de eerste QR-code en in een box een deelnemersmapje waarin alles zit wat je nodig hebt voor het spel. 

    Het is belangrijk om zelf ook een aantal spulletjes mee te nemen, namelijk:- Een telefoon met volle batterij en internet- QR-scanner (zit standaard op Iphone, op een smartphone kun je gemakkelijk een app downloaden).- Oortjes of koptelefoon- Hamer- Spijkers- Boterhamzakje of ander klein zakjeVeel plezier!