Geloofsgemeenschap De Drie Ranken – Wijkgemeente in Apeldoorn

Oud ijzer actie

Drie Ranken Logo
 1. Oud IJzerIn samenwerking met de firma Van Gerrevink gaan we vanuit De Drie Ranken een oud ijzeractie op zetten om onze oecumenische Wijkkas te spekken.
  1 x per kwartaal wordt er een container voor de kerk geplaatst. De eerst volgende keer, zaterdag 13 maart 2021 is geannuleerd i.v.m . het straatwerk rondom de kerk. Op verzoek kan voor grotere hoeveelheden uw ijzer eenmalig worden opgehaald. Stuur hiervoor een mailtje naar onderstaand mailadres.

  Al het metaal dat u niet meer kunt gebruiken is welkom. Zoals bijv. uw oude fornuis, pannen, metalen tuinmeubels, oude computer, maar ook bijv. lege blikjes van conserven/bier/frisdrank. Als het maar van metaal is.

  Onderaan dit bericht staat een link naar een document met meer voorbeelden, want we hebben vaak meer metaal in en om het huis dan we ons realiseren. Metaal heeft momenteel best een hoge waarde. Met uw “metaal”afval kunnen wede financiële positie van onze geloofsgemeenschap weer een stukje verbeteren. Komt u ons helpen de container vol te krijgen?

  Kunt u niet wachten tot de volgende actie? Dan mag u altijd uw oude ijzer bij Van Gerrevink inleveren, onder vermelding van De Drie Ranken. Dan wordt het automatisch bij de opbrengst van de oud-ijzeractie op gezet.
  Van Gerrevink is gevestigd aan de St. Maarten 2, vlak bij de milieustraat van Circulus.

  Vindt u het leuk om te zien wat er met uw oud ijzer gebeurt? Onder deze link vindt u een filmpje over het bedrijf.

  Contact gegevens:  oudijzer@3ranken.nl