Kerstmarkt in De Drie Ranken

Voor de kerstmarkt op zaterdag 10 december van 10.00 – 16.00 uur begint langzamerhand iedereen op stoom te komen. Al met al is er van alles te beleven. Kerststukken, verloting, kaarsen, kaarten, gehaakte knutsels, wafels, kniepertjes, verlotingen (zelfs een perfecte fiets), boeken, handwerken en een naam raden.

Prijsjes en nieuwe artikelen blijven tot het laatste moment welkom. Ook speelgoed en kleinere kerstartikelen, nieuw of tweedehands.

Brengen kan op maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 december van 08.30 – 11.15 uur in De Drie Ranken of op vrijdag 9 december tussen 14.00 – 17.00 uur en 19.00 – 20.00 uur.

Natuurlijk is taart, cake en koek erg lekker bij de koffie. Uw baksel(s) kan/kunnen op in de nieuwsberichten gemelde tijden ingeleverd worden.

Nadere info bij Anneke Sijtsma, kerstmarkt@3ranken.nl of tel. 542 27 00 (Coby Knol).

Mocht u niets hebben om in te leveren, kom dan met een volle portemonnee, wij helpen u dan wel van de inhoud af.

De opbrengst is voor ons diaconale project Eco Brixs en voor wijkactiviteiten, als bijv. De Druif.

We maken er met z’n allen weer een ouderwets gezellige kerstmarkt van, waar het niet alleen draait om de opbrengst maar ook om de gezellige ontmoetingen. En dat laatste is misschien wel het allerbelangrijkste.

Jeugd bakt wafels


Ook de jeugd doet mee op de kerstmarkt door het bakken van heerlijke wafels. Op die manier dragen zij hun steentje bij aan het diaconaal jaarproject ‘Eco Brixs’ in Masaka (Oeganda).
Daar probeert men zoveel mogelijk plastic afval om te zetten in producten als straatstenen of spatschermen als bescherming tegen Covid.

Een aantal jongeren en volwassenen komen al helpen, maar meer hulp kunnen we goed gebruiken. We waarderen elke inzet, of het nu voor een uurtje is of langer. Help je ons ook gezellig mee?

Bel of app naar Marten de Boer, 06 – 295 135 52.