Emmaüswandeling 22 april

Als VONC-werkgroep zijn we gestart met het aanbieden van een wandelactiviteit om mensen te verbinden. De eerstvolgende keer zal zijn op donderdag 22 april.

Twee aan twee een uurtje wandelen door het Matenpark, met elkaar in gesprek of – een tijdje – in stilte. Je krijgt voor onderweg vragen en een gespreksthema mee om over te praten. We hopen dat in de ontmoeting en uitwisseling een ‘Derde’ met je meeloopt, zoals bij de Emmaüsgangers. Bij deze wandeling is goed naar de ander luisteren heel belangrijk!

Graag vooraf aanmelden via vonc@3ranken.nl: je kunt je als tweetal opgeven of alleen. Wij koppelen de mensen die zich alleen opgeven aan elkaar tot een tweetal. Er kan gestart worden tussen 9.30 en 10.00 uur met als vertrekpunt de fietsenstalling bij de ontmoetingsruimte. Voor informatie kun je bellen naar Herman Ekenhorst (06 50423338).

Deze activiteit kan Coronaproof plaatsvinden buiten de Drie Ranken. Het tijdstip is zodanig gekozen dat het gecombineerd kan worden met een kopje koffie/thee bij de Kerk op een kier. Bij hevige regenval wordt er niet gewandeld.