Eenvoudig leven

In gesprek met elkaar

Hoe leef je goed? Hoe gaan jij en ik met vragen rond verduurzaming om?  Kort geleden verscheen het boekje ‘Eenvoudig leven, bijbelstudies over het goede leven’.( Sam Janse e.a.; Kokboekencentrum, 2021). Hierin bespreken verschillende auteurs bijbelgedeeltes met als achterliggende vraag: helpen ze ons bij het ‘goede leven’? De auteurs reiken ons vragen aan en verwijzingen naar films en websites. Voor als je je samen met anderen wil verdiepen in vragen over wat er nodig is, en wat wij daarin kunnen betekenen.

Op woensdag-middagen en – avonden in De Drie Ranken. Er is ruimte voor max. 12 deelnemers. Graag z.s.m. opgeven bij adwijlhuizen@3ranken.nl  met vermelding middag/avond.

Ook andere wijken behandelen dit boek. Voor data en mogelijkheden: zie de websites van de Jachtlaankerk, de Goede Herderkerk en Apeldoorn N.O.. Het ligt in de bedoeling om naar aanleiding van dit boek en deze thematiek een aantal gezamenlijke activiteiten te organiseren.

Data De Drie Ranken: 8 en 29 sept; 3 nov; 24 nov. en 8 dec. 2021;
2022:  12 jan; 16 feb; 16 en 30 mrt. Van 20.00-21.30 uur. (bij voldoende belangstelling wordt er ook een kring in de middag aangeboden. Dezelfde data van 15.00-16.30 uur. Geef aan: voorkeur avond / middag).