Lid worden

Lid worden

Mocht onze Geloofsgemeenschap je aanspreken, en wil je daar lid van worden?
Dat kan door je aan te melden bij de scriba. Je kunt hen ook vragen om een kennismakingsgesprek.
Via deze link kun je ook direct een inschrijfformulier downloaden,

Gastlid worden

Ben je lid van een ander kerkgenootschap (anders dan van de Protestantse Kerk Nederland) en wil je toch betrokken zijn bij De Drie Ranken zonder je over te laten schrijven?
Dat kan onder andere door je op te geven als ‘gastlid’.
In dat geval blijf je lid van uw oorspronkelijke kerk, maar krijg je ook een volwaardige plaats binnen onze Geloofsgemeenschap.
Via deze link kun je een inschrijfformulier downloaden.

Vriend worden

Vindt u de activiteiten die wij als Drie Ranken ontwikkelen positief, maar wilt u niet direct lid worden? Of bent u al elders lid van een PKN-gemeente en wilt u ook in De Drie Ranken participeren? Ook dat kan: u kunt zich opgeven als ‘vriend’.
En ‘vriend’ kan iedereen zijn die geen lid is van de plaatselijke kerk, maar deze wel financieel wil ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan de partner of kinderen van iemand die wel lid is van een kerk, iemand die regelmatig de vieringen bezoekt maar in een andere PKN-kerk lid is of iemand die gewoon op de hoogte wil blijven van het wel en wee van De Drie Ranken maar niet direct lid wil worden.

Als u blijkgever wordt ontvangt u 5x per jaar ons wijkblad ‘De Drieklank’ en 1x per jaar (rond januari) een verzoek voor een vrijwillige bijdrage aan de actie Kerkbalans

Via deze link kunt u een inschrijfformulier downloaden, maar u kunt ook eerst contact opnemen met de scriba’s via info@3ranken.nl.