Geloofsgemeenschap De Drie Ranken – Wijkgemeente in Apeldoorn

Drie Ranken Logo
 1. De AppostelApp: Collecteren op een andere manier.

  Omdat bijna alle betalingen tegenwoordig digitaal plaatsvinden is er een methode ontwikkeld om ook collectes rechtstreeks over te maken; de Appostel App. Het verwerken van de giften is veel eenvoudiger en dit levert een grote besparing van tijd en kosten op. We vragen u, indien mogelijk, te kiezen voor een van de volgende manieren:

  Via telefoon of tablet
  Download de Appostel app via Playstore van Android of de Appstore van Apple of scan onderstaande QR code.
  – Kies voor Gemeente Apeldoorn en vervolgens voor Prot. Gem. Apeldoorn.
  – Als u al een account heeft, log dan in met uw gegevens of maak een nieuw account aan.
  – Kies links bovenin het scherm op het ‘ovaaltje’ met het €-teken en waardeer uw tegoed op. Dit heeft onze voorkeur omdat hier geen extra bankkosten aan verbonden zijn.
  – Kies voor collecte/doel of collectebonnen.
  – Kies voor De Drie Ranken en als u vervolgens op ‘gift’ klikt kunt u per collecte ieder gewenst bedrag invullen.

  Via pc of laptop
  Het overmaken van uw bijdrage kan via deze link
  – Kies Wijkgemeente De Maten.
  – Klik vervolgens op het plaatje met de collectezak. U ziet dan het giftenformulier.
  Hier kunt u met uw account inloggen of een nieuw account maken. Door een betaaltegoed aan te maken in uw account vermindert u de bankkosten voor de kerk. U kunt op dit formulier per collecte ieder gewenst bedrag invullen en afrekenen met iDeal.

  Geen internetbankieren?
  Voor degenen die niet met internetbankieren werken, wordt nagedacht over een oplossing. Hierover hoort u later meer.

  Collectebonnen
  U kunt nog steeds met collectebonnen betalen, die bestelt u via deze link bij PKN Apeldoorn. De bonnen worden na betaling via de post verstuurd. De bonnen doet u in een envelop, zet daarop de datum van de zondag en hoeveel bonnen bestemd zijn voor welke collecte. Tijdens openingstijden van De Drie Ranken geeft u de envelop af bij de beheerder of doet deze in de brievenbus van de kerk (Eglantierlaan). Inleveren voor meerdere weken kan ook, ze worden per collecte verdeeld.

  Banknummer Is het voor u niet mogelijk om via een van de voorgaande mogelijkheden uw collectebijdragen te doen? Voorlopig blijft ook nog de mogelijkheid om uw bijdrage over te maken naar NL29 RABO 0118 720 937 t.n.v. Diaconie Prot. Gemeente Apeldoorn, o.v.v. datum, collecte en letters van uw keuze.

  Fiscaal aftrekbaar
  Vanaf 1 januari 2021 zijn giften alleen nog fiscaal aftrekbaar als deze via een bankafschrift kunnen worden aangetoond.
  Hulp nodig/vragen?
  Hebt u vragen over bovenstaande of hebt u hulp nodig om uw bijdrage voortaan digitaal over te maken, neem dan met Hendrie Kroes, telefoon 06 – 222 292 21 of via kerkrentmeesters@3ranken.nl
  Sinds kort is er ook persoonlijke hulp beschikbaar bij het installeren van de Appostel app! Dorie Mol en Herm Wind staan klaar om u hierbij te helpen. Dat kan in de Drie Ranken, tijdens Kerk op een kier. Om een afspraak te maken kunt u een mail sturen naar doriemol54@gmail.com of  herm.wind@gmail.com
  Vindt u het prettiger om eventueel bij u thuis af te spreken, dan is dat ook mogelijk.

  We bevelen zowel de Appostel App als SKG collect van harte bij u aan!