Geloofsgemeenschap De Drie Ranken – Wijkgemeente in Apeldoorn

All souls all mates

Drie Ranken Logo
 1. Allsoulsallmates

  All Souls All Mates vindt plaats op zaterdag 30 oktober in de mooie gemeenschaps-tuin van de Drie Ranken aan de Eglantierlaan. Er is plek voor 7000 kaarsjes en allerlei activiteiten die mensen uitnodigen om te delen wat leeft aan verdriet en goede herinneringen aan dierbaren.

  Zo is daar de vijver ‘De Oversteek’ met bootjes waarop je een naam kunt schrijven, de Twitter Wall waar je een herinneringstekst kunt laten afbeelden, de pastoraatskraam voor een persoonlijk gesprek, tekst en kaarsje en, nieuw, het Rustpunt, een plek om na te denken en op te schrijven wat jij nog wilt zeggen tegen iemand die je bent verloren.

  All Souls All Mates begint met het LichtUur om 19:00 uur in de kerkzaal. Dit is een bijeenkomst met muziek, voordracht, verhalen en film, gelinkt aan een thema rond afscheid en rouw. Het thema van dit LichtUur is ‘Wat ik je nog had willen zeggen’.

  Deze avond wordt een brievenbus voor ‘hemelpost’ in gebruik genomen. Mensen worden uitgenodigd zelf een ‘hemelkaartje’ te posten. Dat komt terug bij het Rustpunt, in de tuin.

  Om 20:00 uur start het aansteken van de 7000 kaarsjes, een karwei dat met hulp van vele wijkbewoners, geen karwei blijkt te zijn maar een mooie happening. Om 21:00 is de activiteit afgelopen.

  Op de ‘Gedachtenispagina’ op deze website kun je een herinneringstekst achterlaten. Deze tekst wordt tijdens de kaarsenactie getoond op de Twitter Wall. Je kunt de tekst ook twitteren naar #AllMates.

  Graag nodigen we je uit om All Souls All Mates met ons te beleven.

  Beelden van vorige jaren:

  P1020254 P1020265

  P1020270 P1020272

  P1020280

  P1020285