Afscheid ds. Henri ten Brinke

Zondag 18 september heeft onze  wijkpredikant ds. Henri ten Brinke in de viering van 10.00 uur afscheid genomen van de geloofsgemeenschap De Drie Ranken.

Deze viering is op deze plek nog te bekijken, evenals de mooie woorden die hem na de viering ten deel vielen.

Henri is in 1994 afgestudeerd als theoloog en predikant. In 1995 is hij beroepen in de gemeente Gendt-Angeren waarna hij in 1999 is beroepen in Winterswijk en in 2004 in Prinsenbeek (bij Breda).

Sinds 17 januari 2010 is Henri verbonden aan de geloofsgemeenschap De Drie Ranken.
Hij heeft zich in zijn werkzaamheden met name gericht op de oudere gemeenteleden. Hij heeft ze veel pastorale steun geboden en intensieve gesprekken gevoerd.

Daarnaast ligt zijn hart bij christelijke meditatie, naar een verstilde omgang met God. Een spiritueel proces van omvorming in liefde. Regelmatig heeft hij meditatieve bijeenkomsten geleid.

De geloofsgemeenschap De Drie Ranken is Henri dankbaar voor alle inzet, arbeid en betrokkenheid in de afgelopen jaren. Samen met zijn vrouw Henny gaat hij verhuizen naar Doetinchem waar ze gaan genieten van hun vrije tijd. Namens de Kerkenraad wensen we hen een goede en gelukkige toekomst. Dit in een zo goed mogelijke gezondheid en in de omringende liefde, met de zegen van de Goede God.