Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VONC fietstocht

15 mei 2022|11:00 - 17:30

Fietstocht Verduur – Samen zondag 15 mei 2022

Voor iedereen die wil ervaren wat er in onze directe omgeving aan duurzame ontwikkelingen te zien is organiseert de werkgroep VONC  van De Drie Ranken op zondag 15 mei een fietstocht in samenwerking met IVN Apeldoorn en energiecoöperatie deA.

IVN-natuurgidsen geven onderweg uitleg bij plekken langs de route waar natuurontwikkeling en cultuur samengaan. deA toont de fietsers een project met zonnepanelen en bij de StadsAkkers kunnen we pauzeren. Hier kan iedereen meedoen met een rondwandeling in de tuinen met duurzaam geteelde groente, fruit en bloemen.  In de blokhut is er tegen een kleine vergoeding koffie, thee, fris en wat lekkers. Ook andere projecten komen in beeld.

De fietsroute is ongeveer 25 km lang en start bij De Drie Ranken. Een fietsroute en een route boekje met uitgebreide informatie voor onderweg krijgt U mee. De fietsers vertrekken na de kerkdienst  in groepjes tussen 11.00 en 12.00 uur. Eten en drinken graag zelf meenemen. Tussen 15.30 en 17.30 uur komen de fietsers weer aan bij De Drie Ranken waar ze een biologisch hapje en een drankje aangeboden krijgen van ZwamBoon, een Apeldoorns bedrijf dat biologische en duurzame vleesvervangende producten maakt of, zoals ze het zelf noemen, vleesopvolgers.  Voor deze fietstocht wordt een bijdrage gevraagd van € 2,00 per persoon en € 5,00 per gezin. Graag met gepast geld betalen. Dit project wordt financieel gesteund door de Stichting Huis van Ontmoeting (www.stichtinghvo.nl), waardoor de prijs zo laag kan zijn.

Aanmelden verplicht, of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar vonc@3ranken.nl.

 

Gegevens

Datum:
15 mei 2022
Tijd:
11:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,