Geloofsgemeenschap De Drie Ranken – Wijkgemeente in Apeldoorn

Drie Ranken Logo
 1. Kerkproeverij zondag 10 september

  “We gaan iets nieuws doen, wat heel erg voor de hand ligt. En wat in Engeland en Amerika een groot succes is. Gewoon iemand uitnodigen om mee te gaan naar de kerk. Om aan de kerk te ‘proeven’. Want waarom zou je dat wat voor jou van waarde is alleen voor jezelf houden?”

  Kerkproeverij voorkant

  Daarom is er 10 september in heel Nederland de Kerkproeverij. Wij doen er aan mee. Neem die zondag eens iemand mee naar De Drie Ranken. Iemand die er nog nooit is geweest, of iemand die je er al lang niet meer hebt gezien.

  In de hal van de kerk bij het prikbord liggen uitnodigingen, met daarop de datum en het programma van 10 september, de startzondag. Zondag 3 september worden de flyers ook uitgereikt. Zo’n uitnodiging op een kaart kan het net even gemakkelijker maken iemand uit te nodigen. Digitaal het bericht doorgeven kan natuurlijk ook!

  Het programma van de startzondag is ook zeker gericht op mensen die niet (meer) vertrouwd zijn met De Drie Ranken. Daarom zijn er info-tafels over veel van wat er in en vanuit de geloofsgemeenschap gebeurt. En het thema is laagdrempelig. Zie ook de berichten op website en Facebook over het programma van de startzondag.

  Kerkproeverij drieranken